Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren toplam 6 adet mutfağımızda yemek üretimi gerçekleştirilmektedir. 10 adet öğrenci, 7 adet personel ve 13 ortak olmak üzere toplam 30 adet yemekhanemiz mevcut olup bu yemekhanelerde günde ortalama 8.200 kişiye öğle yemeği, ikinci öğretim öğrencileri için akşam yemeği ile DEÜ Öğrenci Yurdu’nda hafta içi ve hafta sonu üç öğün yemek hizmeti verilmektedir. Aynı zamanda İzmir dışında Torbalı, Seferihisar, Urla, Foça ve Bergama’da bulunan Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımızda yemek hizmeti verilmektedir. Yemek listeleri, üniversitemiz öğrencilerinin kalori ihtiyaçları göz önünde bulundurularak diyetisyen kontrolünde mutfak çalışanlarımızla beraber hazırlanmaktadır. Mutfaklarımızda her öğün
4 çeşit yemek çıkarılmaktadır.
Öğrencilerimiz Akıllı Kartlarına yükledikleri sanal para ile aşağıda yerleri belirtilen üniversitemize bağlı yemekhanelerde, günlük ya da haftalık yemek hizmetlerinden 11:45-14:00 saatleri arasında yararlanabilirler.Dokuz Eylül Üniversitesi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet vermekte olan 24 kantin-kafeterya ve 2 marketin yanı sıra çok sayıda özel kantin işletmeleriyle öğrencilerimiz ve personelimize, fast-food, soğuk-sıcak içecek, hazır gıda satışı ile beslenme hizmeti verilmektedir
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder